Sobre mi

Em dic David Palau (Vila de Gràcia, 1987) i sento especial passió per l’educació, la filosofia i l’alimentació com a eines transformadores.

Fa uns anys vaig iniciar el bloc de L’espurna, amb la idea d’anar recopilant cites, frases, aforismes, poesies i algun text llarg, sempre buscant que la seva lectura ens fes reflexionar, pensar: despertar. Així, amb una consciència desperta i encesa, passem a l’acció per la transformació social.

I va ser fruit d’aquest bloc que va néixer el llibre L’espurna (2017, Lo Diable Gros), i d’aquest llibre les experiències ‘Sense sobretaula no hi ha revolució’, sempre amb el mateix objectiu de despertar consciències i portar així la transformació social.

Actualment treballo com a professor d’anglès, alhora que fent tallers a escoles, instituts, universitats i organitzacions socials sobre diferents temàtiques com sobirania alimentària, consum responsable, ús de pantalles i videojocs, cooperació internacional, banca ètica, etc. Ho faig amb EdPAC (Educació Per l’Acció Crítica), així com per compte propi, sempre amb l’objectiu de generar consciència crítica sobre el nostre món i facilitar eines per pensar-lo i transformar-lo. I sempre emprant, doncs, la filosofia, el pensament crític i inconformista, com a eix conductor.

Amés estic estudiant el Grau de Filosofia a la Universitat de Barcelona, alhora que col·laboro en diferents mitjans de comunicació com La Directa, Setembre o la Revista Soberanía Alimentaria. La temporada 2018 – 2019 vaig fer el programa de ràdio ‘Sense sobretaula no hi ha revolució’ a Ràdio Terra sobre filosofia i alimentació.

Si em voleu contactar no dubteu en fer-ho al mail dpalauza@gmail.com, així com també em podeu llegir en aquest bloc personal on escric articles d’opinió i altres escrits que publico arreu.

I sobretot gràcies per llegir aquest bloc!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s