Repensem el feixisme d’avui en dia per identificar-lo i poder-lo combatre. Però… com ho podem fer? Fem filosofia de guerrilla per veure quines són les millors eines que tenim per tornar a construir un tallafocs i desactivar així el feixisme. I ho fem des de la sobretaula, amb tots els sentits, tastant una crema natural de Menjamiques i una cervesa artesana de la cooperativa La Calavera.
L’espurna del programa ve de la mà d’Arcadi Oliveres, citant Gandhi, i la sobretaula del programa proposo fer-la el dissabte que ve 13 d’abril a la 4a Jornada Gastronòmica de les Plantes Oblidades, a Igualada.
Això és ‘Sense sobretaula no hi ha revolució’, un programa de Ràdio Terra, un espai antifeixista.
Si elaboreu un producte artesà revolucionari i voleu que el tastem al programa ‘Sense sobretaula no hi ha revolució’ de Ràdio Terra, escriviu a info@lespurnabloc.cat
I si voleu escoltar el darrer programa cliqueu aquí.